Neppiksen karppi kanavuoka 2

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananpojan paistisuikale maustamaton (Kariniemen), annos 250g500 g    740 kcal95 g0 g40 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g40 g    292 kcal0,4 g0,4 g32 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Kesäkurpitsa60 g0,2 kpl   10 kcal0,2 g1,5 g0,4 g0,4 g
Pizzaraaste 23% (X-tra), annos 20g50 g    160 kcal10 g4 g12 g0 g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 100 g   1,8 dl34 kcal2,1 g4,3 g0,2 g2,6 g
Parsakaali pakaste Rainbow40 g    8 kcal1,2 g0,8 g0 g1 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100 g 20 tl6,7 rl1 dl330 kcal2 g3 g35 g0 g
Eldorado sinihomejuusto50 g    200 kcal8 g0,5 g18 g0 g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g5 g    3,2 kcal0,5 g0,1 g0,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
995 g    1791 kcal120 g17 g138 g4,9 g
Ravintosisältö / annos249 g    448 kcal30 g4,3 g34 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    180 kcal12 g1,7 g14 g0,5 g
Paista kanat, sipuli ja chili, mausta, laita vuokaan pavut ja parsakaalit sekä kerma että kesäkurpitsa lastus/suikaleet.

Heitä kanapaistos päälle ja ripottele kuorrutteeksi juustoraastetta.

Anna olla uunissa 30-45 min 225 asteessa folion alla --> ota folio pois ja anna juuston "ruskistua"