Rasvattomat kaurakeksit - muokattu resepti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Luomukaurahiutale, ekohavreflingor (Rainbow), annos 25g75 g    270 kcal11 g42 g5,2 g8,3 g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)17 g    43 kcal2,8 g5,8 g1 g5,1 g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g30 g    102 kcal3,6 g18 g0,8 g3,6 g
Leivinjauhe 4 g 0,8 tl0,3 rl 7 kcal0,2 g1,5 g0 g0 g
Sokeri 106 g35 kpl27 tl8,8 rl1,3 dl430 kcal0 g106 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 100 g 20 tl6,7 rl1 dl34 kcal3,1 g4,9 g0,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
30 annosta
387 g    965 kcal27 g178 g13 g17 g
Ravintosisältö / annos13 g    32 kcal0,9 g6 g0,4 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    249 kcal7 g46 g3,3 g4,4 g
2½ dl kaurahiutaleita

½ dl Myllyn Paras Kuidukas kolmen viljan leseseos

½ dl Myllärin 100 % luomu täysjyvävehnäjauho

1 tl leivinjauhetta

1 ¼ dl sokeria

1 kananmuna

1 dl rasvatonta maitoa

Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää kananmuna ja maito, sekoita nopeasti tasaiseksi.

Ota taikinasta lusikalla heti pieniä nokareita leivinpaperille uunipellille hyvin erilleen toisistaan.

Leivinpaperia voi sivellä kevyesti öljyllä, jotta kaurakeksit irtoavat paperista.

Paista 225-asteisen uunin keski- tai toiseksi ylimmällä tasolla 5-7 min.

Alkuperäinen resepti: Siirry sivulle!