Jauhelihacurry

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kurkuma, annos 2g0.4 g    0,2 kcal0 g0 g0 g0 g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl1.4 g    12 kcal0 g0 g1,4 g0 g
Sipuli (kuorittu)17 g0,3 kpl  0,2 dl4,5 kcal0,2 g0,8 g0 g0,3 g
Valkosipuli 7 g1,8 kpl   7,6 kcal0,6 g1,1 g0 g0,1 g
Inkivääri, tuore, silputtu2 g    1,6 kcal0 g0,4 g0 g0 g
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Suola, annos 3g0.3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri, annos 1g0.8 g    1,8 kcal0,1 g0,3 g0 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 350 g1 kpl   63 kcal2 g8,8 g1,4 g2,4 g
Kukkakaali 250 g0,4 kpl  6,3 dl60 kcal4,5 g5,5 g0,8 g5,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1029 g    1037 kcal77 g17 g72 g8,6 g
Ravintosisältö / annos171 g    172 kcal13 g2,8 g12 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    101 kcal7,5 g1,6 g7 g0,8 g
Lämmitä 1 rkl currya, 1 tl jeeraa, 1 tl kurkumaa 2 rkl öljyä pannulla.

Kuori ja hienonna sipuli ja 2 valkosipulinkynttä.

Lisää pannulle ja anna pehmetä.

Raasta joukkoon 1 chili ja pala inkivääriä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Paloittele kesäkurpitsa ja ½ kukkakaali.

Lisää pannulle kanelitangon ja 1 prk kookoskermaa kanssa kanssa.

Anna hautua 5-10 min.