Katkarapu Tikka Masala

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli 3 g0,1 kpl   0,9 kcal0 g0,1 g0 g0,1 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Inkivääri, tuore, silputtu15 g    12 kcal0,3 g2,7 g0,1 g0,3 g
Currytahna punainen30 g    78 kcal0,6 g2,7 g7,2 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16 g4 kpl   17 kcal1,3 g2,6 g0,1 g0,3 g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g40 g    38 kcal1,7 g6,8 g0,1 g2 g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g400 g    700 kcal6 g10 g70 g0 g
Katkarapu 540 g270 kpl  11 dl369 kcal78 g0 g5,9 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1059 g    1350 kcal88 g25 g98 g2,7 g
Ravintosisältö / annos177 g    226 kcal15 g4,2 g16 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    128 kcal8,3 g2,4 g9 g0,3 g
Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).