Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lohi700 g    1162 kcal117 g0 g77 g0 g
Suola, annos 3g0.1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkopippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 100 g   1,7 dl227 kcal14 g1,7 g18 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
801 g    1392 kcal131 g2,1 g95 g0,3 g
Ravintosisältö / annos160 g    278 kcal26 g0,4 g19 g0,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    174 kcal16 g0,3 g12 g0 g
Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.