Kesäkurpitsa-halloumipihvit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 600 g1,7 kpl   108 kcal3,4 g15 g2,4 g4,2 g
Halloumijuusto (Rainbow), annos 100g200 g    626 kcal40 g4 g50 g0 g
Oliiviöljy 30 g 6 tl2,1 rl1/3 dl265 kcal0 g0 g30 g0 g
Kananmuna kuoreton 100 g1,8 kpl   143 kcal13 g0,3 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
930 g    1142 kcal56 g19 g93 g4,2 g
Ravintosisältö / annos58 g    71 kcal3,5 g1,2 g5,8 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    123 kcal6 g2,1 g10 g0,5 g
Raastetaan kesäkurpitsa, keskikokoinen.

Raastetaan sekaan halloumjuustoa 200g.

Sekoitetaan joukkoon muna tai kaksi.

Maun mukaan mustapippuria, jos haluaa.

Lusikoidaan paistinpannulle ja paistetaan öljyssä ruskeiksi.

Sekaan voi heittää vielä lusikallisen vehnäjauhoja sitomaan kosteutta.

Paistaessa kaksi paistinlastaa helpottaa kummasti, koska pihvit ovat aikamoista höttöä.

Kastikkeeksi lime-jogurttikasiketta (turkkilaista jugurttia 1dl, puolikkaan limen kuori ja mehu, sokeria&suolaa maun mukaan).

Yksi annos on yksi pihvi.