Mustikkaviineri

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g500 g    1950 kcal30 g154 g136 g68 g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g50 g    200 kcal0,3 g43 g2,5 g0 g
Vesi150 g 30 tl10 rl1,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mansikkahillo 17 g 2,8 tl1 rl0,2 dl39 kcal0,1 g9 g0 g0,2 g
Mustikka metsä- 180 g  15 rl3 dl79 kcal0,9 g12 g1,1 g5,9 g
Sokeri 20 g6,7 kpl5 tl1,7 rl0,2 dl81 kcal0 g20 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
24 annosta
917 g    2349 kcal31 g238 g139 g74 g
Ravintosisältö / annos38 g    97 kcal1,3 g10 g5,8 g3,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    256 kcal3,4 g26 g15 g8,1 g
Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.