Uunihauki

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Hauki 700 g0,5 kpl   587 kcal128 g0 g7,7 g0 g
Tomaatti, tuore150 g1,2 kpl   31 kcal0,9 g5,7 g0,5 g2,1 g
Sipuli, tuore150 g    41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Papu, ohut vihreä, pirkka100 g    27 kcal1,9 g4,2 g0,2 g2,4 g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g200 g    120 kcal7,4 g15 g4 g0 g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki120 g 30 tl12 rl1,4 dl96 kcal16 g2,4 g2,4 g0 g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 100 g1/4 kpl  1,8 dl24 kcal1,8 g2,2 g0,3 g2,3 g
Parsakaali, keitetty, suolaa 100 g2 kpl  1,8 dl35 kcal4,6 g1,9 g0,3 g2,5 g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g50 g    15 kcal0,5 g2 g0,2 g0 g
Tilli, tuore 100 g  33 rl 30 kcal3,7 g0,9 g0,8 g2,1 g
Sitruunamehu, laimentamaton50 g    11 kcal0,2 g0,8 g0 g0,1 g
Smetana, rasvaa n. 40 % 20 g 4 tl1,3 rl0,2 dl78 kcal0,4 g0,4 g8,4 g0 g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia50 g    75 kcal8,5 g0 g4,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1890 g    1168 kcal175 g42 g30 g14 g
Ravintosisältö / annos315 g    195 kcal29 g7,1 g4,9 g2,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    62 kcal9 g2,2 g1,6 g0,7 g
Aseta perattu, edellisenä päivänä vähän suolattu hauki uunipellille.

Täyte: 2 tomaattia, kevätsipulin vartta 150 g, vihreitä keitettyjä papuja 100g, kermaviiliä 200 g, raejuustoa 120 g, keitettyä kukkakaalia ja parsakaalia 200g, suppilovahveroita 50 g, tuoretta tilliä, sitruunamehua ja smetanaa 20 g. Sekoita ainekset ja täytä kala vatsa.

Kypsennä uunissa folion alla n. 1tunti 30 min.