Parsakaalivuoka karppinen

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 250 g0,7 kpl   88 kcal12 g4,9 g0,8 g6,3 g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus40 g    140 kcal5,6 g0,2 g13 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200 g 40 tl13 rl2 dl660 kcal4 g6 g70 g0 g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%100 g    230 kcal29 g2,5 g12 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Paprikajauhe 2 g 1 tl1/3 rl 6,4 kcal0,3 g0,4 g0,3 g0,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
597 g    1124 kcal50 g14 g96 g7 g
Ravintosisältö / annos149 g    281 kcal13 g3,5 g24 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    188 kcal8,4 g2,3 g16 g1,2 g
* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri