Atkins-makkarakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 230 g1 kpl   58 kcal1,2 g10 g0,5 g4,4 g
Kaali, valkokaali85 g    18 kcal1 g2,9 g0,2 g1,8 g
Parsakaali brokkoli 20 g0,1 kpl   7 kcal0,9 g0,4 g0,1 g0,5 g
Timjami 2 g 2 tl1 rl 5,7 kcal0,2 g0,5 g0,1 g0,7 g
Sipuli (kuorittu)20 g0,4 kpl  0,2 dl5,4 kcal0,3 g1 g0 g0,3 g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 400 g4 kpl  5,7 dl921 kcal50 g3 g80 g0,1 g
Oliiviöljy 50 g 10 tl3,6 rl0,6 dl442 kcal0 g0 g50 g0 g
Persilja 40 g  20 rl 11 kcal0,6 g0,4 g0,1 g3,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
847 g    1468 kcal55 g18 g131 g11 g
Ravintosisältö / annos212 g    367 kcal14 g4,5 g33 g2,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    173 kcal6,4 g2,1 g15 g1,3 g
Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.