Random Kanavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton1000 g    980 kcal220 g0 g10 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40 g10 kpl   42 kcal3,2 g6,5 g0,2 g0,8 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Porkkana, keskikokoinen 65g200 g3,1 kpl   56 kcal1,2 g12 g0,4 g5 g
Oliiviöljy 75 g 15 tl5,4 rl0,8 dl663 kcal0 g0 g75 g0 g
Rucola, lautaselinen n. 30g15 g    2,3 kcal0,2 g0,3 g0 g0,2 g
Basilika, tuore10 g    4 kcal0,3 g0,5 g0,1 g0,4 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Soijakastike 50 g 8,3 tl2,8 rl0,4 dl30 kcal2,6 g4,8 g0 g0 g
Wok sauce sweet & sour (Blue dragon), annos 60g200 g    230 kcal1,2 g51 g2,2 g0 g
Jasminriisi, yksi annos = 0.7 dl keittämätöntä riisiä (Uncle bens), annos 62.5g125 g    435 kcal8,5 g100 g0,3 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1866 g    2486 kcal239 g183 g89 g10 g
Ravintosisältö / annos373 g    497 kcal48 g37 g18 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    133 kcal13 g10 g4,7 g0,5 g
1. Huuhtaise kanafileet
2. Läimäse kanat vuokaan
3. Kaada oliiviöljy ja hiero kanaan

Nootti: Oliiviöljynä Memmas Knossos tms, kannattaa tsekkaa se acidity pullon kyljestä.

Acidity 0.3% olis optimi, mutta ainakin alle 0.6%).

Suosittelen laadukasta ei se maksa kuin pari euroa enemmän suhteessa johonkin italialaiseen/espanjalaiseen sontaan.

Voit tehdä sit makutestin lusikalla suoraan huiviin, ensin "normaalia" ja sitten kunnollista.

Ero on valtava, myös lopullisen ruoan maussa.

4. Lisää mausteet, soijakastike
4. Pilko wihannekset
5. Iske kaikki sekaisin vuokaan
6. Lisää halutessa Wok Sauce

Nootti: jos et käytä wok sooseja niin kannattaa kuitenkin lisätä suolaa

7. Sekoita hyvin
8. Lisää vettä ettei ruoka kuivu uunissa (~pari desiä)
9. Setit uuniin 225 asteeseen, 15min jälkeen alenna lämpö 175 ja anna olla vielä tunti..

Kannattaa sit tsekata onko valmista ja hyvää vai kaipaako vielä lämpöä :)
10. Profit! (oli pakko)