Ruokaisa lohisalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g330 g    429 kcal53 g0 g24 g0 g
Maustekurkku150 g1,5 kpl   25 kcal1 g4,5 g0,2 g2,7 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka100 g    10 kcal1,1 g0,8 g0,2 g1 g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g50 g    7 kcal0,7 g0,8 g0,1 g0,6 g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 190 g 38 tl14 rl2 dl565 kcal2,9 g12 g57 g0,1 g
Kananmuna, keitetty 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1030 g    1220 kcal74 g23 g93 g6,1 g
Ravintosisältö / annos258 g    306 kcal18 g5,8 g23 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    118 kcal7,1 g2,3 g9 g0,6 g
Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.