Kanttarellispagetti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g40 g    292 kcal0,4 g0,4 g32 g0 g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g300 g    1005 kcal39 g204 g4,5 g19 g
Kanttarelli, tuore, annos 50g50 g    7,5 kcal0,9 g0,2 g0,3 g1,1 g
Sipuli (kuorittu)30 g0,6 kpl  1/3 dl8,1 kcal0,4 g1,4 g0,1 g0,5 g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g10 g    4,7 kcal0,2 g0,7 g0,1 g0,3 g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g50 g    194 kcal17 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
480 g    1511 kcal57 g207 g51 g21 g
Ravintosisältö / annos96 g    302 kcal11 g41 g10 g4,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    315 kcal12 g43 g11 g4,4 g
1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania