Kesäkurpitsakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 350 g1 kpl   63 kcal2 g8,8 g1,4 g2,4 g
Sipuli (kuorittu)110 g2 kpl  1,2 dl30 kcal1,4 g5,3 g0,2 g1,9 g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g18 g    39 kcal2,5 g3,9 g1,5 g0 g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g100 g    280 kcal19 g0 g22 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11 g2,8 kpl   11 kcal0,9 g1,8 g0,1 g0,2 g
Voi 28 g 5,6 tl2 rl0,3 dl203 kcal0,3 g0,1 g23 g0 g
Basilika, tuore 4 g  2 rl0,3 dl1,1 kcal0,1 g0 g0 g0,1 g
Timjami, annos 3g3 g    6,4 kcal0,3 g0,8 g0,2 g1,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
624 g    634 kcal27 g21 g48 g5,7 g
Ravintosisältö / annos156 g    158 kcal6,6 g5,2 g12 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    102 kcal4,2 g3,3 g7,7 g0,9 g
Paloittele kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli.

Kuumenna voi kattilassa ja kuullota.

Lisää 8dl vettä ja 1,5 liemikuutiota, anna kiehua 15min.

Lisää juusto ja mausteet.

Soseuta keitto.