Täytetyt paprikat (kinkkukuutioita ja herkkusieniä)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika punainen 340 g2 kpl   100 kcal3,2 g15 g1,4 g6,5 g
Kinkkukuutio (Portti), annos 300g200 g    260 kcal22 g3 g18 g0 g
Herkkusieni säilyke 60 g10 kpl  1 dl10 kcal1,3 g0,1 g0,2 g1,4 g
Muna, annos 60g120 g    105 kcal9 g1 g7,3 g0 g
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Valion edam-juusto60 g    198 kcal16 g1,1 g14 g0 g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl13 g    117 kcal0 g0 g13 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
848 g    806 kcal53 g23 g54 g8,8 g
Ravintosisältö / annos212 g    202 kcal13 g5,8 g14 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    95 kcal6,2 g2,7 g6,4 g1 g
Pääruoat - 4 annosta

1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen ja kuutioi sipuli.

2. Ruskista kinkkukuutiot öljyssä ja lisää joukkoon sipuli ja sienet (kuullotus).

3. Mausta haluamallasi tavalla
4. Täytä paprikat ja jaa kaksi rikottua kananmunaa paprikoihin.

5. Laita juustoviipale jokaisen paprikan päälle
6. Paista paprikoita 15-25 minuuttia uunin keskitasolla 175* c.