Eevaliin pannari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1000 g 200 tl67 rl10 dl633 kcal30 g48 g35 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 325 g  33 rl5 dl1115 kcal33 g228 g3,9 g11 g
Kananmuna 50g(kpl)200 g    252 kcal22 g0,6 g18 g0 g
Sokeri30 g10 kpl7,5 tl2,5 rl0,4 dl122 kcal0 g30 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12 g    48 kcal0 g12 g0 g0 g
Rypsiöljy 90 g 18 tl6,4 rl1 dl796 kcal0 g0 g90 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1657 g    2965 kcal85 g318 g147 g11 g
Ravintosisältö / annos138 g    247 kcal7,1 g26 g12 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    179 kcal5,1 g19 g8,9 g0,7 g
Sekoita kuivat aineet keskenään.

Kaada puolet maidosta kuivien ainesten joukkoon ja ala vatkata, lisää maitoa vähitellen ja munat yksitellen, koko ajan vatkaten.

Lopuksi lisää öljy.

Anna taikina turvota hetki, sekoita se vielä kerran huolella ja kaada uunipellille joka on voideltu tai päällystetty leivinpaperilla.

Paista ensin noin 15 min 250 asteessa alatasolla, vähennä lämpö 200 asteeseen ja paista vielä noin 15 minuuttia.