Jauhelihakesäkurpitsavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1000 g2,9 kpl   170 kcal4 g25 g6 g7 g
Tomaatti 400 g3,2 kpl   91 kcal2,2 g14 g1,2 g5,6 g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g200 g    122 kcal22 g7,8 g0,4 g2,8 g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g500 g    150 kcal5 g30 g1 g0 g
Sipuli (kuorittu)90 g1,6 kpl  1 dl24 kcal1,2 g4,3 g0,2 g1,5 g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g400 g    680 kcal76 g0 g40 g0 g
Lihaliemikuutio Kania16 g    36 kcal1,8 g1,9 g2,4 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
9 annosta
2606 g    1274 kcal112 g83 g51 g17 g
Ravintosisältö / annos290 g    142 kcal12 g9 g5,7 g1,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    49 kcal4,3 g3,2 g2 g0,6 g
Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.