Eevaliin riisibroilergratiini

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria450 g    648 kcal72 g11 g33 g0 g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g240 g    888 kcal21 g182 g8,9 g10 g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g150 g    186 kcal4,5 g38 g0,9 g0 g
Sipulikuutiot Apetit100 g    26 kcal1,2 g4,8 g0,2 g0 g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour200 g    600 kcal6,8 g8,6 g60 g2 g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g175 g    525 kcal46 g3,5 g37 g0 g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g137 g    82 kcal0,5 g21 g0,1 g1,9 g
Rypsiöljy 30 g 6 tl2,1 rl1/3 dl265 kcal0 g0 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1482 g    3221 kcal151 g270 g170 g14 g
Ravintosisältö / annos247 g    537 kcal25 g45 g28 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    217 kcal10 g18 g11 g0,9 g
Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja paista sillä välin broilersuikaleet öljytyllä paistinpannulla.

Siirrä broilersuikaleet toiseen astiaan ja kuulota sipulit pannulla.

Riisien kiehumisen loppuvaiheessa lisää kattilaan ananaspalat liemineen ja hieman myöhemmin maissit ja creme bonjour.

Sekoita ja mausta mustapippurilla.

Laita puolet riisiseoksesta voideltuun uunivuokaan ja lisää päälle broilersuikaleet ja sipulit, toinen kerros eli loput riisiseoksesta ja päälle juustoraastetta reilusti.

Gratinoi ruoka uunissa noin 15 minuuttia.