Kuituinen ananashyytelö

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g140 g    84 kcal0,6 g21 g0,1 g2 g
Liivate 15 g 5,1 tl1,7 rl 53 kcal13 g0 g0 g0 g
Vispikerma Flora 20%250 g    550 kcal7,5 g13 g50 g0 g
Vadelma 200 g  20 rl4 dl82 kcal2 g8,2 g1,6 g7,4 g
Sokeri 70 g23 kpl18 tl5,8 rl0,8 dl284 kcal0 g70 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Kauralese 125 g  14 rl2,1 dl450 kcal23 g57 g10 g22 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
808 g    1535 kcal46 g177 g61 g31 g
Ravintosisältö / annos162 g    308 kcal9 g35 g12 g6,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    190 kcal5,6 g22 g7,6 g3,9 g
Liota 4 liivatetta vedessä.

Kaada ananastölkist mehu talteen ja kuumenna se. Liuota liivatteet mehuun ja sekoita ananasmurskaan.

Vaahdota 1 prk vispikermaa.

Lisää kermavaahtoon 200 g vadelmia, 1½dl kauraleseitä ja ananasmurska-liivateseos.

Mausta 3/4 dl sokeria ja 2 tl vaniljasokeria.

Hyydytä.