Kaali-porkkanapaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Keräkaali, 100g480 g    115 kcal5,8 g16 g1 g10 g
Porkkana, keskikokoinen 65g280 g4,3 kpl   78 kcal1,7 g17 g0,6 g7 g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g12 g    98 kcal0 g0 g12 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1 g    1,7 kcal0,1 g0,3 g0 g0 g
Vesi200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
976 g    294 kcal7,6 g33 g14 g17 g
Ravintosisältö / annos325 g    98 kcal2,5 g11 g4,5 g5,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    30 kcal0,8 g3,4 g1,4 g1,8 g
Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.