Mangojuustokakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g460 g    428 kcal4,6 g101 g4,6 g4,6 g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g50 g    15 kcal0,4 g5,5 g0,1 g1,5 g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g400 g    1160 kcal26 g43 g100 g0,8 g
Liivatelehti, gelatiini14 g    49 kcal12 g0 g0 g0 g
Valkuainen (100g)50 g    21 kcal4,9 g0,8 g0,1 g0 g
Sokeri170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Keksi, kaurakeksi 250 g    1132 kcal16 g150 g50 g8,5 g
Voi 50 g 10 tl3,6 rl0,5 dl363 kcal0,6 g0,2 g41 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
1444 g    3857 kcal64 g471 g195 g15 g
Ravintosisältö / annos90 g    240 kcal4 g29 g12 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    267 kcal4,4 g33 g14 g1,1 g
Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.