Peuraspagulettokastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g800 g    976 kcal179 g0 g28 g0 g
Porkkana 100 g1,5 kpl   33 kcal0,6 g5,6 g0,2 g2,6 g
Valkosipuli 18 g4,5 kpl   20 kcal1,4 g2,9 g0,1 g0,4 g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g500 g    25 kcal0,8 g1 g2 g0,2 g
Lihaliemikuutio Maggi11 g    31 kcal1 g0,8 g2,5 g0 g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1000 g    250 kcal13 g42 g2 g0 g
Basilika, tuore 25 g  13 rl1,9 dl6,8 kcal0,8 g0,3 g0,2 g0,4 g
Mustapippuri 5 g 2,5 tl0,7 rl 14 kcal0,5 g1,9 g0,2 g1,3 g
Oregano, kuivattu 10 g 10 tl5 rl 31 kcal1,1 g2,2 g1 g4,3 g
Oliiviöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2479 g    1474 kcal198 g57 g47 g9 g
Ravintosisältö / annos248 g    147 kcal20 g5,7 g4,7 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    59 kcal8 g2,3 g1,9 g0,4 g
1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.