Pain au chocolat suklaapullat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pirkka lehtitaikinalevyt 500 g500 g    1775 kcal33 g160 g115 g9 g
Taloussuklaa, Fazer150 g    773 kcal5,9 g84 g45 g8 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
705 g    2626 kcal45 g244 g166 g17 g
Ravintosisältö / annos59 g    220 kcal3,8 g20 g14 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    372 kcal6,4 g35 g23 g2,4 g
Halkaise lehtitaikinalevyt puoliksi.

Kaulitse niitä hieman pituussuunnassa.

Aseta pilko taloussuklaa niin, että sinulla on lopulta puolikkaita suklaapaloja.

Yhden suorakaiteen muotoisen takinalevyn päälle tulee yhteensä 2 palaa suklaata.

Taikinalevy suklaineen näyttää jotakuinkin tältä [i i]. Rullaa levyä molemmista laidoista keskelle.

Nipistele rullatut osat yhteen, jotta leivos ei aukea uunissa kohotessaan.

Aseta leivokset pellille tasainen puoli ylöspäin.

Lopputulos näyttää jotakuinkin tältä: Siirry sivulle!