Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Mustikka metsä- 350 g  29 rl5,8 dl154 kcal1,8 g22 g2,1 g12 g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g250 g    975 kcal0 g245 g0 g0 g
Suklaa tumma 150 g0,9 kpl   775 kcal5,9 g80 g47 g8 g
Vesi, vesijohtovesi 15 g 3 tl1 rl0,2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton23 g    4,7 kcal0,1 g0,4 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
788 g    1909 kcal7,8 g348 g49 g20 g
Ravintosisältö / annos788 g    1910 kcal7,8 g348 g49 g20 g
Ravintosisältö / 100g100 g    242 kcal1 g44 g6,2 g2,5 g
Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.