Gulassikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 400 g    794 kcal117 g0 g36 g0 g
Siankylki, raaka100 g    321 kcal15 g0 g30 g0 g
Peruna, vanha, kuorittu 500 g8,3 kpl   381 kcal9 g78 g1 g5 g
Porkkana, keskikokoinen 65g130 g2 kpl   36 kcal0,8 g7,7 g0,3 g3,3 g
Palsternakka 150 g1 kpl   95 kcal0,8 g18 g0,6 g6,8 g
Paprika keltainen 170 g1 kpl   51 kcal1,6 g8,7 g0,3 g3,4 g
Paprika vihreä 170 g1 kpl   36 kcal1,6 g4,3 g0,5 g3,2 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Lihaliemikuutio Maggi33 g    92 kcal3 g2,3 g7,6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1753 g    1834 kcal151 g123 g76 g23 g
Ravintosisältö / annos438 g    458 kcal38 g31 g19 g5,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    105 kcal8,6 g7 g4,3 g1,3 g
400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.