Paahdetut kasvikset ja feta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow28 g    48 kcal0,1 g1,1 g4,8 g0 g
Hunaja11 g    35 kcal0,1 g8,6 g0 g0 g
Paprika keltainen, annos 40g1 g    0,3 kcal0 g0,1 g0 g0 g
Paprika, punainen34 g    8,8 kcal0,3 g1,6 g0,1 g0,7 g
Kesäkurpitsa98 g0,3 kpl   17 kcal0,4 g2,4 g0,6 g0,7 g
Munakoiso72 g0,2 kpl  2,4 dl14 kcal0,1 g2,2 g0,9 g1,8 g
Punasipuli, kuorittu, 100g29 g0,5 kpl  1/3 dl7,9 kcal0,4 g1,4 g0,1 g0,5 g
Feta Arla Apetina 50g50 g    125 kcal7 g1,3 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
323 g    256 kcal8,4 g19 g17 g3,7 g
Ravintosisältö / annos323 g    257 kcal8,4 g19 g17 g3,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    79 kcal2,6 g5,8 g5,1 g1,1 g
1 kesäkurpitsa n. 400 g
1 munakoiso n. 380 g
1 pun. paprika n. 140 g
1 kelt.

paprika n. 140 g
1 iso punasipuli n. 120 g
1 prk vihreitä oliiveja (n.113 g)
1 prk Arla fetaa 200 g
1 reilu rlk hunajaa n. 40 g
sitruunan mehu
mustapippuria

Paloittele vihannekset reiluiksi paloiksi, levitä uunipellille.

Lisää feta ja oliivit.

Valuta päälle hunaja ja purista sitruunamehu, rouhi mustapippuria maun mukaan.

Paista 200 asteessa n. 20-30 min, sekoita välillä.