Hallumi ja kermakasvikset

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Halloumi juusto375 g    1125 kcal83 g0 g90 g0 g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g5 g    43 kcal0 g0 g5 g0 g
Paprika punainen 240 g1,4 kpl   70 kcal2,3 g11 g1 g4,6 g
Parsakaali pakaste Rainbow450 g    90 kcal14 g9 g0 g11 g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g50 g    80 kcal1,1 g1,9 g7,5 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1120 g    1408 kcal99 g22 g104 g16 g
Ravintosisältö / annos224 g    282 kcal20 g4,3 g21 g3,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    126 kcal8,9 g1,9 g9 g1,4 g
Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.