Kevyt-meetvursti-oliivi-juusto-omeletti-pizzanen

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440 g8 kpl   628 kcal55 g1,3 g45 g0 g
Oliiviöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Ultrakevyt meetwursti 9% (Hk), annos 10g100 g    200 kcal1,5 g0 g9 g0 g
Oivariini, 7514 g 2,8 tl1 rl0,2 dl95 kcal0,1 g0,1 g11 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9 g0,2 kpl   0,9 kcal0,1 g0,1 g0 g0 g
Viipaloidut vihreät oliivit (Rainbow), annos 25g142 g    241 kcal0,7 g5,7 g24 g0 g
Mozzarella juustoraaste, valio150 g    435 kcal39 g0 g32 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
857 g    1689 kcal96 g7,2 g130 g0 g
Ravintosisältö / annos428 g    843 kcal48 g3,6 g65 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    197 kcal11 g0,8 g15 g0 g
Riko kananmunat kulhoon ja vispaa massa tasaiseksi, lisää jauhettua mustapippuria, paprikajauhetta ja pieni ripaus cayannepippuria.

ÄLÄ lisää suolaa (aineksista tulee suolaa tarpeeksi).

Leikkele metukat saksilla sopivan kokoisiksi paloiksi, lisää oliiveja oman harkinnan mukaan ja lisää juustoraaste.

Sekoita.

Pilko valkosipulinkynsi pieneksi ja lisää pannulle oliiviöljy ja oivariini.

(Oivariini tekee munakkaasta kauniin ruskean ja rakenteesta muhevamman).

Kuullota valkosipuli seoksessa nopeasti, ilman että ehtii ruskistua ja lisää sen jälkeen munakasmassa päälle.

Paista hitaasti pienellä lämmöllä ja anna hyytyä, pilko sitäennen vielä sekaan yksi tomaatti, lisää tomaatinpalat massaan tasaisesti ja lisää tarvittaessa lisää oliiveja.

Lisää päälle hieman oreganoa/pizzamaustetta.

Tee munakkaasta 4 eri osiota ja kiepauta osat ympäri kun pohja on kauniin ruskea.

Tarkkaile ettei pohja kärähdä munakasmassassa olevan juuston takia.

Paista vielä myös toiselta puolelta.

Nauti lämpöisenä.

En tiedä että onko tämä enemmän omeletti vai pizza, mutta hyväksi todettu!