Tomaattinen Jauhelihakastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g390 g    133 kcal5,5 g23 g2 g0 g
Suola, annos 3g10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ruskea suuruste, Maizena30 g    114 kcal0,3 g28 g0,2 g0 g
Ketsuppi, meira36 g 7,2 tl2 rl0,3 dl25 kcal0,5 g5,8 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
866 g    936 kcal82 g57 g42 g0 g
Ravintosisältö / annos173 g    187 kcal16 g11 g8,4 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    108 kcal10 g6,6 g4,9 g0 g
Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.