Haudutettu punakaali

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Punakaali 1200 g   30 dl312 kcal19 g42 g2,4 g23 g
Punasipuli, kuorittu, 100g100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 100 g    36 kcal0,2 g7,1 g0,1 g2 g
Neilikka, annos 4g2 g    7,3 kcal0,1 g1,6 g0,1 g0 g
Maustepippuri, annos 1g1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sokeri 10 g3,3 kpl2,5 tl0,8 rl0,1 dl41 kcal0 g10 g0 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Viinietikka 20 g 4 tl1,3 rl0,2 dl4,1 kcal0 g0,1 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1438 g    426 kcal20 g66 g2,8 g27 g
Ravintosisältö / annos120 g    36 kcal1,7 g5,5 g0,2 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    30 kcal1,4 g4,6 g0,2 g1,8 g
Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.