Kesäkurpitsalasagne kebabilla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 600 g1,7 kpl   108 kcal3,4 g15 g2,4 g4,2 g
Kebablastu 200g (Pirkka), annos 100g400 g    1000 kcal60 g20 g76 g4 g
Herkkusieni, säilötty Euroshopper228 g    25 kcal5,2 g0,9 g0 g5,5 g
Creme Bonjour Cusine, annos 62.5g200 g    280 kcal6 g4 g26 g0 g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g390 g    164 kcal6,2 g34 g0,4 g0 g
Valkosipulinkynsiä suolavedessä (Figaro), annos 30g30 g    17 kcal0,8 g3,3 g0 g0,4 g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g85 g    221 kcal23 g0 g15 g0 g
Ruokakerma Valio 5%200 g    120 kcal2,4 g5,6 g10 g0 g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper150 g    435 kcal39 g0 g32 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2283 g    2370 kcal146 g82 g161 g14 g
Ravintosisältö / annos381 g    396 kcal24 g14 g27 g2,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    104 kcal6,4 g3,6 g7 g0,6 g
Viipaloi kesäkurpitsat ohuiksi siivuiksi joko terävällä juustohöylällä tai veitsellä.

Lisää kuumalle paistinpannulle öljyä, kebablastut ja herkkusienet.

Lämmitä hetken.

Lisää creme bonjour cusine ja tomaattimurska sekä murskaa joukkoon valkosipulin kynnet.

Sekoittele ja anna lämmetä kunnolla.

Laita ison vuoan pohjalle ensin kastiketta, murenna reiluja paloja aurajuustoa kastikkeen pinnalle ja laita kerros kesäkurpitsasiivuja.

Lisää jälleen kastiketta ja aurajuusto paloja.

Vielä kerros kesäkurpitsasiivuja ja kastiketta.

Lopuksi ruokakermaa pinnalle ja viimeiseksi reilusti mozzarellaraastetta.

Uunissa 200 asteessa n. 30-45 min. Lasagne on parasta kun annat sen vetäytyä hetken (jos maltat).