Sieni-pekonipiiras ala Tuula

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g500 g    1415 kcal23 g157 g76 g28 g
Herkkusieni 300 g20 kpl  10 dl48 kcal6,3 g0,9 g1 g4,5 g
Punasipuli, kuorittu, 100g472 g8,6 kpl  5,2 dl127 kcal6,1 g23 g0,9 g8 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Juustoraaste kevyt 15% (X-tra), annos 40g150 g    390 kcal45 g3 g23 g0 g
Pekoni siivu (Pouttu), annos 140g140 g    392 kcal21 g0 g34 g0 g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g150 g    165 kcal3,5 g6 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1822 g    2694 kcal119 g190 g160 g40 g
Ravintosisältö / annos228 g    337 kcal15 g24 g20 g5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    148 kcal6,5 g10 g8,8 g2,2 g
Painele sulanut taikina vuokaan (n. 25 cm) pohjalle ja parin sentin verran reunoille.

Ruskista silputtu pekoni pannussa, lisää pilkotut sienet ja sipuli sekä riivityt timjamin lehdet.

Jatka kypsentämistä n.5 min. Mausta ja jäähdytä.

Sekoita liemi (kerma, kananmuna, juustoraaste) ja kaada seos pohjan päälle vuokaan, ripottele sieni-pekoniseos päälle.

Paista uunissa n. 200 astetta 30 min.