Kevyt lasagne

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, tuore500 g1,4 kpl   85 kcal3 g13 g2 g3,5 g
Porkkana, keskikokoinen 65g250 g3,9 kpl   70 kcal1,5 g15 g0,5 g6,3 g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g92 g    316 kcal11 g62 g0,7 g7,1 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350 g    581 kcal67 g0 g35 g0 g
Tomaattimurska 250 g  17 rl2,5 dl74 kcal1,4 g13 g0,5 g4,8 g
Pesto, punainen Eldorado100 g    493 kcal5,4 g11 g47 g0 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki250 g 63 tl25 rl2,9 dl200 kcal33 g5 g5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1852 g    1834 kcal122 g122 g91 g23 g
Ravintosisältö / annos309 g    306 kcal20 g20 g15 g3,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    99 kcal6,6 g6,6 g4,9 g1,2 g
Ruskista sipuli ja jauheliha, lisää pesto ja tomaattimurska.

Lado uunivuokaan alimmaiseksi 2 lasagnelevyä, 1/3 kastiketta, ohuita kesäkurpitsalevyjä (leikkaa vaikka juustohöylällä), porkkanasiivuja, näitä kerroksia yhteensä kolme.

Päälimmäiseksi raejuustot ja uuniin.

Noin 175 astetta 30 min kiertoilmauunissa.

Ihanaa!