Tonnikala-tomaattimuffinssit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g60 g    216 kcal7,8 g41 g1,8 g6 g
Vehnäjauho puolikarkea 98 g  10 rl1,5 dl335 kcal10 g68 g1,2 g3,4 g
Kaurahiutale 40 g  6,7 rl1 dl150 kcal5,8 g23 g2,9 g4 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g100 g    56 kcal9 g5 g0,2 g0 g
Kananmuna kuoreton 120 g2,2 kpl   171 kcal15 g0,4 g12 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100 g0,8 kpl   20 kcal0,6 g3,8 g0,3 g1,4 g
Tonnikala vedessä, rainbow185 g  19 rl3,4 dl185 kcal37 g0,9 g3,7 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl17 kcal1,7 g2,5 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
778 g    1302 kcal87 g149 g37 g15 g
Ravintosisältö / annos65 g    109 kcal7,3 g12 g3,1 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    167 kcal11 g19 g4,8 g1,9 g
Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.