Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto31 g    88 kcal5,9 g0 g6,9 g0 g
Sipuli (käsittelemätön)30 g    8,1 kcal0,4 g1,4 g0,1 g0,5 g
Kermaviili, maustamaton (Valio)50 g    60 kcal1,5 g2,1 g5 g0 g
Kananmuna, omega, 1 kpl28 g    36 kcal3,6 g0,1 g2,3 g0 g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g200 g    340 kcal40 g0 g20 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
339 g    532 kcal51 g3,6 g34 g0,5 g
Ravintosisältö / annos339 g    532 kcal51 g3,6 g34 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    157 kcal15 g1,1 g10 g0,1 g
-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.