Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)
Ainekset | Määrä (g) | Määrä (kpl) | Määrä (tl) | Määrä (rl) | Määrä (dl) | Energia | P | H | R | K |
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto | 31 g | | | | | 88 kcal | 5,9 g | 0 g | 6,9 g | 0 g |
Sipuli (käsittelemätön) | 30 g | | | | | 8,1 kcal | 0,4 g | 1,4 g | 0,1 g | 0,5 g |
Kermaviili, maustamaton (Valio) | 50 g | | | | | 60 kcal | 1,5 g | 2,1 g | 5 g | 0 g |
Kananmuna, omega, 1 kpl | 28 g | | | | | 36 kcal | 3,6 g | 0,1 g | 2,3 g | 0 g |
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g | 200 g | | | | | 340 kcal | 40 g | 0 g | 20 g | 0 g |
|
| Koko resepti 1 annosta | 339 g | | | | | 532 kcal | 51 g | 3,6 g | 34 g | 0,5 g |
Ravintosisältö / annos | 339 g | | | | | 532 kcal | 51 g | 3,6 g | 34 g | 0,5 g |
Ravintosisältö / 100g | 100 g | | | | | 157 kcal | 15 g | 1,1 g | 10 g | 0,1 g |
-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa
Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.
Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.
Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.
Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.
Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.
Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.
Paista uunissa 200'c/45min.