Munakas turkkilaiseen tapaan

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 105 g1,9 kpl   150 kcal13 g0,3 g11 g0 g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g39 g    131 kcal9 g0 g11 g0 g
Voi 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl73 kcal0,1 g0 g8,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
154 g    353 kcal22 g0,3 g29 g0 g
Ravintosisältö / annos154 g    353 kcal22 g0,3 g29 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    229 kcal14 g0,2 g19 g0 g
Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.