Kaalilaatikko KP

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1270 g    268 kcal15 g43 g2,5 g27 g
Porkkana 247 g3,8 kpl   81 kcal1,5 g14 g0,5 g6,3 g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1000 g    50 kcal1,6 g1,9 g4 g0,4 g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g150 g    525 kcal9 g114 g2,6 g3 g
Siirappi 60 g 8,6 tl3 rl0,4 dl181 kcal0,1 g45 g0 g0 g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 800 g    1820 kcal152 g0 g136 g0 g
Sipuli (kuorittu)262 g4,8 kpl  2,9 dl71 kcal3,4 g13 g0,5 g4,5 g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g1000 g    330 kcal33 g49 g0 g0 g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20 g    50 kcal2,4 g0,3 g4,4 g0 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Sokeri 8 g2,7 kpl2 tl2/3 rl0,1 dl33 kcal0 g8 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
5037 g    3722 kcal246 g288 g173 g41 g
Ravintosisältö / annos504 g    372 kcal25 g29 g17 g4,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    74 kcal4,9 g5,7 g3,4 g0,8 g
Keitä hiljalleen kaalit/porkkanat n.1/2h.

Paista jauheliha/sipuli, mausta.

Tee munamaito.

Sekoita ainekset, laita pieniä nokareita rasvaa pinnalle ja paista vuoassa 200 astetta n.1 tunti.