Punajuuri-jauhelihahomejuustolaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g85 g    298 kcal5,1 g65 g1,4 g1,7 g
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Punajuuri 1000 g13 kpl   384 kcal10 g69 g2 g25 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Basilika, tuore 10 g  5 rl0,8 dl2,7 kcal0,3 g0,1 g0,1 g0,2 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kevytmaito (Valio)500 g    230 kcal16 g24 g7,5 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss75 g    251 kcal17 g0,1 g21 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
2788 g    2013 kcal139 g163 g84 g29 g
Ravintosisältö / annos558 g    403 kcal28 g33 g17 g5,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    72 kcal5 g5,8 g3 g1 g
Keitä riisit suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta hienolla terällä.

Ruskista jauheliha ja lisää sipulikuutiot ja anna pehmetä.

Mausta jauhelihaseos basilikalla suolalla ja pippurilla.

Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuri seosta ja jauhelihaseosta ja homejuustoa kerrokisttain vuokaan.

Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan 200 astetta tunti.