Vispipuuro

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Puolukka 200 g  17 rl3,3 dl78 kcal0,9 g14 g1 g5,2 g
Sokeri 40 g13 kpl10 tl3,3 rl0,5 dl162 kcal0 g40 g0 g0 g
Mannasuurimo 120 g  8 rl1,2 dl380 kcal12 g76 g1,3 g4,2 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1363 g    620 kcal13 g130 g2,3 g9 g
Ravintosisältö / annos136 g    62 kcal1,3 g13 g0,2 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    45 kcal1 g10 g0,2 g0,7 g
Mittaa kattilaan vesi, sokeri ja suola.

Lisää tuoreet puolukat kiehuvaan veteen.

Vispilöi kiehuvaan veteen mannasuurimot.

Keitä miedolla lämmöllä n.5 min. Jäähdytä, puuro kylmäksi.

Vatkaa vatkaamisella kuohkeaksi.