Kurpitsakeitto pekonilla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kurpitsa 500 g0,8 kpl   79 kcal3,8 g10 g0,5 g10 g
Vesi700 g 140 tl47 rl7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13 g    34 kcal1,3 g1,3 g2,6 g0,2 g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g50 g    125 kcal2,9 g1,6 g12 g0,1 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
1313 g    252 kcal8,7 g15 g15 g11 g
Ravintosisältö / annos438 g    84 kcal2,9 g5,1 g5 g3,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    19 kcal0,7 g1,2 g1,1 g0,9 g
Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.