Tonnikalakurpitsa piirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kurpitsa 70 g0,1 kpl   11 kcal0,5 g1,4 g0,1 g1,4 g
Porkkana, keskikokoinen 65g65 g1 kpl   18 kcal0,4 g3,9 g0,1 g1,6 g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g100 g  6,7 rl1 dl35 kcal1,6 g6,9 g0,1 g1,4 g
Tonnikala vedessä, rainbow140 g  14 rl2,6 dl140 kcal28 g0,7 g2,8 g0 g
Voi 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl725 kcal1,2 g0,4 g81 g0 g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 35 g  3,2 rl1/2 dl110 kcal2,9 g20 g1,1 g3,5 g
Vehnäjauho puolikarkea 130 g  13 rl2 dl446 kcal13 g91 g1,6 g4,6 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15070 g    273 kcal20 g1,1 g20 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
715 g    1767 kcal68 g128 g107 g13 g
Ravintosisältö / annos102 g    252 kcal10 g18 g15 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    247 kcal10 g18 g15 g1,7 g
Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.