Arton tortillavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g250 g    275 kcal7,5 g8 g25 g0 g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g390 g    215 kcal6,6 g26 g9 g4,7 g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g280 g    840 kcal24 g151 g13 g0 g
Naudan paistijauheliha, Pirkka800 g    1344 kcal160 g0 g80 g0 g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g20 g    34 kcal1,1 g3,2 g1,9 g0 g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g20 g    2,6 kcal0 g0,6 g0 g0 g
Mozzarella juustoraaste, valio120 g    348 kcal31 g0 g25 g0 g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%300 g    855 kcal93 g0 g51 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2180 g    3913 kcal323 g189 g205 g4,7 g
Ravintosisältö / annos273 g    490 kcal40 g24 g26 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    180 kcal15 g8,7 g9 g0,2 g
Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.