Rypsiporsas fileeviipalekastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g300 g    330 kcal72 g0 g4,5 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Margariini 80% keskiarvo15 g    107 kcal0 g0 g12 g0 g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g250 g    275 kcal7,5 g8 g25 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
665 g    739 kcal81 g13 g42 g1,7 g
Ravintosisältö / annos166 g    184 kcal20 g3,2 g10 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    111 kcal12 g1,9 g6,3 g0,3 g
Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.