Juustoinen jauhelihamureke

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%800 g    1768 kcal140 g0 g136 g0 g
Kananmuna kuoreton170 g    243 kcal20 g0 g17 g0 g
Myllynparas ruiskorppujauho 400g100 g    267 kcal8,5 g51 g1 g13 g
Vesi400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.250 g    698 kcal75 g3,8 g43 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
1820 g    3003 kcal245 g60 g197 g15 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    165 kcal13 g3,3 g11 g0,8 g
Sekoita vesi ja korppujauhot, anna vetäytyä hetki.

Lisää mausteet (suola, pippuri tms. oman maun mukaan) sekä pilkottu sipuli ja sekoita.

Lisää seokseen jauheliha, kananmuna ja suurin osa raastetusta juustosta ja sekoita hyvin taikinaksi.

Muotoile pellille kahdeksi mureke-pötköksi ja ripottele päälle loput juustosta.

Uunissa 180-200 astetta noin 60min.