Puolukkaiset jauhelihapihvit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%400 g    680 kcal80 g0 g40 g0 g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)65 g    130 kcal2,6 g23 g2 g0 g
Korppujauho 25 g  3,6 rl1/2 dl92 kcal2,6 g19 g0,3 g1,3 g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g200 g    270 kcal6 g7,8 g24 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Puolukka 60 g  5 rl1 dl23 kcal0,3 g4,1 g0,3 g1,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
805 g    1273 kcal98 g54 g72 g2,9 g
Ravintosisältö / annos134 g    212 kcal16 g8,9 g12 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    158 kcal12 g6,7 g9 g0,4 g
Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.