Makaroonipata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g400 g    1400 kcal51 g279 g7,6 g13 g
Paistijauheliha, snellman400 g    680 kcal48 g0 g40 g0 g
Rypsiöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g450 g    729 kcal38 g54 g36 g21 g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit125 g    163 kcal3,8 g2,5 g16 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1385 g    3060 kcal141 g335 g110 g34 g
Ravintosisältö / annos231 g    510 kcal23 g56 g18 g5,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    221 kcal10 g24 g7,9 g2,5 g
Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.