Kukkakaali-savuporokeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali 500 g0,8 kpl  13 dl120 kcal9 g11 g1,5 g12 g
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g150 g    420 kcal29 g0 g33 g0 g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 100 g    127 kcal22 g0 g4,5 g0 g
Mustapippuri, annos 1g1 g    2,3 kcal0,1 g0,4 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1251 g    670 kcal59 g11 g39 g12 g
Ravintosisältö / annos313 g    168 kcal15 g2,9 g10 g2,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    54 kcal4,7 g0,9 g3,1 g0,9 g
Pilko kukkakaali ja keitä se kypsäksi.

Ota keitinliemi talteen.

Soseuta kukkakaali ja lisää vähän keitinlientä.

Lisäää juusto ja mausteet (pippuri ja suola).

Lisää keitinlientä, kunnes on sopivan sakeaa.

Lisää pilkottu savuporo.