Juustoinen broilerikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1000 g17 kpl   761 kcal19 g155 g2 g10 g
Porkkana 500 g7,7 kpl   164 kcal3,1 g28 g1 g13 g
Sipuli 200 g3,6 kpl  2,2 dl61 kcal2,5 g10 g0,4 g3,4 g
Paprika keltainen 100 g0,6 kpl   30 kcal0,9 g5,1 g0,2 g2 g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)600 g    780 kcal108 g13 g37 g0,6 g
Vesi1500 g 300 tl100 rl15 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi15 g    50 kcal0,7 g2,3 g4,2 g0 g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g200 g    320 kcal16 g10 g24 g3 g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g200 g    340 kcal7 g11 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
4315 g    2505 kcal157 g234 g98 g32 g
Ravintosisältö / annos719 g    417 kcal26 g39 g16 g5,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    58 kcal3,6 g5,4 g2,3 g0,7 g
Kuori perunat ja porkkanatja sipulit ja kuutioi ne noin 1 cm x 1 cm kuutioikis.

Kuutioi myös paprika.

Ruskista pannulla broilerinfilee.

Keitä lihaliemessä perunat, porkkant ja sipulit melkein kypsiksi.

Lisää seuraavaksi broilerin fileet ja keitä noin 5 minuuttia.

Lisää sitten paprika ja haluamasi mausteet.

Keitä hetki ja lisää juusto ja kerma ja kkumenna kiehuvaksi.

Tarjoa sämpylöiden kanssa.