Eevan kesäkurpitsapaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 700 g2 kpl   126 kcal3,9 g18 g2,8 g4,9 g
Paprika keltainen 200 g1,2 kpl   60 kcal1,9 g10 g0,4 g4 g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g265 g    199 kcal15 g32 g1,3 g0 g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g370 g  25 rl3,7 dl130 kcal3,7 g25 g1,9 g5,2 g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g175 g    718 kcal44 g3,5 g60 g0 g
Rypsiöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1724 g    1356 kcal68 g88 g80 g14 g
Ravintosisältö / annos287 g    226 kcal11 g15 g13 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    79 kcal3,9 g5,1 g4,6 g0,8 g
Pilko kesäkurpitsa ja paprika kuutioiksi, Voitele iso uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan pilkotut kasvikset, valutetut pavut ja tomaattimurska.

Sekoita joukkoon vajaa ruokalusikallinen yrttisuolaa ja ripottele sekaan mustapippuria ja esim.

basilikaa ja oreganoa.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista n.45 minuuttia 200 asteessa.