Mudcake

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton33 g    48 kcal4 g0 g3,3 g0 g
Light Sugar (Silver spoon), annos 70g16 g    62 kcal0 g16 g0 g0 g
Sokeri (Silver spoon), annos 100g18 g    73 kcal0 g18 g0 g0 g
Chocolate Flavour Cake Covering (Super cook), annos 100g33 g    183 kcal1 g17 g12 g1,6 g
Self Raising Flour (Somerfield), annos 65g13 g    42 kcal1,2 g9 g0,2 g0,4 g
Margarine (Stork), annos 10g34 g    231 kcal0 g0 g26 g0 g
Leivinjauhe0.8 g 0,2 tl0,1 rl 1,4 kcal0 g0,3 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
148 g    640 kcal6,2 g60 g42 g2 g
Ravintosisältö / annos148 g    641 kcal6,2 g60 g42 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    433 kcal4,2 g41 g28 g1,4 g
Mudcake (resepti 6:lle)

200g taloussuklaata
200g voita
200g sokeria
4 munaa
1tl leivinjauhoja
1 dl vehnäjauhoja

(tomusokeria pinnalle ennen tarjoilua) (ei laskettu kaloreissa)

Sulata voi ja suklaa vesihauteessa, varo ettei vettä roisku seokseen.

Vatkaa omassa kulhossaan munat ja sokeri hyvin, paksuksi vaaleaksi vaahdoksi.

Sekoita erillisessä kulhossa jauhot.

Sekoita muna-sokerivaahto ja jauhot keskenään varovasti hämmentäen.

Kaada taikinaan lopuksi sulatettu voi-suklaaseos.

Voitele kakkuvuoka hyvin ja kaada takina vuokaan.

Paista kakku 200C n. 15.min.

Jos haluat kakusta mudcake-tyylisen (=keskus hieman tahmea), niin ota vuoka pois uunista 10 min jälkeen.

Jos haluat, niin siivilöi pinnalle tomusokeria ennen tarjoilua.

Herkuttele!